19. adventní večer se vydařil

01.12.2014 13:31

(01.12.2014, autor: Pavlína Taran)

110 lidí podpořilo dne 28.11.2014 klienty Občanského sdružení Chráněné bydlení Sokolov svou účastí na 19. adventním večeru v Klášteře sv. Antonína Paduánského v Sokolově. Ještě před začátkem akce návštěvníci projevili velký zájem o koupi mikulášských a vánočních výrobků, které pro ně připravili klienti, pracovníci a členové sdružení. 

Velkým překvapením pro diváky bylo, že skupina „Svítá“, která nás večerem provázela, nevystupovala klasicky na pódiu, ale učinila tak z vyvýšené zadní části kostela, tzv. kůru. Své vystoupení doplnila prezentací obrázků k jednotlivým písním, aby ani oči nebyly o skvělý zážitek ochuzeny.

Tradiční dražby se s nadšením účastnili noví představitelé města, starosta pan Bc. Jan Picka a místostarostka paní Renata Oulehlová. Druhý z místostarostů byl řádně omluven tajemnicí úřadu paní Mgr. Miroslavou Kurcovou, která v jeho zastoupení dražila.  

Pozadu nezůstali ani bývalí představitelé města, Ing. Zdeněk Berka, Ing. Jaromír Dvořák a MUDr. Rudolf Macháček. Do dražby se zapojil i samotný dražitel, ředitel 8. základní školy, pan Mgr. Vladimír Vlček.  

Celkový výtěžek z prodeje lístků, výrobků a dražby se vyšplhal na částku 25.377,- Kč.

Finanční prostředky poslouží k nákupu nového vybavení do bytů klientů. 

Všem hostům velmi děkujeme, vážíme si jejich dlouholetého zájmu a podpory naší činnosti a doufáme, že se i příští rok sejdeme v takto hojném počtu.  

 

Fotky z akce si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět